Een dagtocht naar Antwerpen

Een ideale dagtocht naar Antwerpen is de perfecte manier om de stads veel hoogtepunten te ontdekken. De stad heeft een kosmopolitische sfeer en een mix van oude en nieuwe architectuur. De Grote Markt, het historische Hoofdplein, is de thuisbasis van de kathedraal van onze dame. In de schaduw van de kathedraal ligt de MAS, een modern museum en de Grote Markt is een levendig winkelgebied met traditionele Belgische gebouwen. Als u op zoek bent naar een andere kant naar Antwerpen, bezoekt u het Havenbedrijf, een ultra-modern gebouw met een schip-achtige glazen structuur die lijkt op een diamant.

Het openbaar vervoer van de stad is uitstekend en u kunt alle belangrijke attracties te voet verkennen in minder dan twee uur. Als u echter in de zomer reist, moet u juli en augustus vermijden dat de lokale bevolking op vakantie is. Oktober en september hebben matige temperaturen en minder toeristen. Wees gewoon voorbereid op plotselinge weersveranderingen – je wilt niet betrapt raken in de regen of sneeuw, terwijl de beroemde kathedraal van de stad niet in het midden van de zomerwarmte is!

Er is ook een geweldige plek om te bezoeken voor gezinnen met jonge kinderen. De dierentuin is een leuke plek om te bezoeken met kinderen. De dierentuin heeft veel free-variërend dieren, waaronder enkele zeldzame. Verschillende behuizingen houden verschillende soorten dieren, waaronder een groot aantal zeeleeuwen. De Daily Sea Lion Presentation is een populair evenement met kinderen.

Het Rubenshuis is een indrukwekkende kathedraal met enkele van de meest belangrijke kunstwerken van de meest populaire artiesten van de stad. Er is ook een museum van Caravaggios-werk, evenals tientallen levensgrote standbeelden. Zorg dan dat u de Sint-Pauluskerk Antwerpen, de grootste kerk in de stad bezoekt. Je zult blij zijn dat je deed.

Het Steen-kasteel is een middeleeuws fort gebouwd rond 1225. De gebouwen waren gemaakt van hout, en sommige van de ruïnes blijven vandaag. Binnen vindt u het Nationaal Maritiem Museum en een Jeugd-educatief centrum. Je zult ook in staat zijn om de kathedraal van Christus de koning en andere historische bezienswaardigheden van Antwerpen te bezoeken. Deze prachtige stad is een must-see voor iedereen die van de geschiedenis houdt.

Als u Antwerpen op een budget bezoekt, kunt u de Steen, een middeleeuws fort in de stad bezoeken. Dit stenen gebouw dateert uit de 13e eeuw en is een van de oudste in de stad. Het centraal station, dat de Spoorwegkathedraal wordt genoemd, is een andere must-see. Het is een indrukwekkend voorbeeld van Renaissance-architectuur. De Massive Dome is een indrukwekkend kenmerk.

Meer nieuws van E-Business News