Bevallen van je baby met keizersnede

Het belangrijkste in het bevallen van je baby is dat je fysiek en emotioneel klaar bent voor het. Je zou tijdens je arbeid vrede en kracht moeten hebben. Je moet voelen dat je lichaam compleet is en je kunt omgaan met de pijn en emoties die deel uitmaken van het leven. Je zou moeten proberen pijnstillers en andere verdovende narcotica te vermijden. Er is geen manier om te voorspellen wanneer of als uw arbeid moeilijk zal zijn, dus wees voorbereid om flexibel te zijn.

Praat met je verloskundige over hoe je wilt bevallen. Je moet weten dat een natuurlijke levering de beste optie is voor een gezonde baby. Als u niet zeker bent van de procedure, kunt u een ziekenhuis of een verloskundige bellen om te zien of u nog maar wilt. Als u uw vervaldatum voorbij bent, maakt u geen zorgen. Veel baby’s worden op hun vervaldag geleverd, dus je zult het waarschijnlijk wel goed.

Als je in de bevalling bent, zal het ziekenhuis je pasgeborene op je borst, huid-tot-huid plaatsen. Je kunt het hoofd en het lichaam aanraken en voelen en om te ademen. Je kunt dan naar huis gaan en ontspannen. Zodra uw baby is geboren, snijdt de zorgverlener de navelstreng en geeft u uw baby de eerste ademhaling. Als je arbeid natuurlijk is en je geen pijn hebt, kun je een paar dagen naar huis gaan.

Nadat je je beslissing hebt genomen, kun je naar het ziekenhuis gaan of een paar dagen wachten. Als er geen medische aandoeningen zijn waarvoor u wilt dat u uw baby meteen hebt, kunt u ervoor kiezen om thuis te bevallen. Uw partner zal moeten beslissen of ze thuis willen baren of naar het ziekenhuis gaan. In beide gevallen is het de Moedersbeslissing, dus wees niet bang om ze te vragen of ze vragen hebben over elk aspect van de bevalling.

Als je in een ziekenhuis bent voor je bevalling, Moet je nadenken over je gezondheidsgeschiedenis. Als u medische aandoeningen heeft, kan uw medical advies geven of een keizersnede veilig voor u en uw baby is. Tijdens de levering kunt u opluchting en euforie voelen. Maar u moet er rekening mee houden dat de placenta na de geboorte moet worden verwijderd. Als u veelvouden levert, moet u een keizersnede hebben.

Tijdens de levering moet u voorbereid zijn op de pijn en de pijnstillers. Je moet je comfortabel voelen bij je partner. De arts moet een episiotomie maken (een chirurgische snede gemaakt tijdens de bevalling) indien nodig. De episiotomie zal onmiddellijk na de geboorte worden herinten. Je partner kan ook bij je zijn in de hele arbeid om ervoor te zorgen dat je zo comfortabel mogelijk bent. Uw zorgverlener zal u ook uitleggen hoe u op natuurlijke wijze bevallen en welke methoden de veiligste zijn.

Het proces van bevallen is vrij anders in elke vrouw. Vrouwen voelen zich euforie na de levering omdat ze opgelucht zijn dat hun baby eindelijk in hun baarmoeder is. Ze zullen ook opluchting en euforisch voelen na de geboorte. De placenta moet nog steeds worden verwijderd. De baarmoeder zal nog een tijdje na de levering blijven contracteren, dus de moeder moet hiervan op de hoogte zijn.

Uw baby wordt geleverd via de baarmoederhals of opening van het bekken. Wanneer de baby volledig is ontstaan uit de vruchtzak, zal de rest van het lichaam volgen. Als het hoofd van de babys niet volledig is ontstaan, moet de dokter de vruchtwater om het kind te laten afsluiten. Dan zal de baby vrij zijn van het lichaam van zijn moeder en zal in staat zijn om onafhankelijk te ademen.

Als uw baby zich niet in de hoofdpositie bevindt, kan het stuitligmiddel zijn. Een stuitligging betekent dat de baby te groot is om door het bekken te gaan. De placenta kan de opening van de baarmoederhals bedekken, of de baby kan rechtop staan. De placenta kan ook in een liggende positie zijn, die vergelijkbaar is met een stuitligging.

Bron van het artikel is Herstel na keizersnede van Cryless. Cryless biedt oplossingen voor jouw en je baby.

Meer nieuws van E-Business News